AlternatívKoncert

Elefánt

By április 23február 28th, 2022No Comments
ELEFÁNT X TURNÉ – TATABÁNYA
Vendég: Analog Balaton
2022. április 23. szombat
Roxxy Music Café
Kapunyitás: 20.00
Hello Tatabánya!
2022…új időszámítás, vagy a kezdet vége. 10 éves az ELEFÁNT, már felsősök lennénk az isiben, vágjuk az ABC-t, innentől már nem számítunk gyerekeknek, és nektek köszönhetően mi is úgy érezzük, hogy felnőttünk picit hozzátok. A szüliév méltó lesz ehhez az egymáshoz idomuláshoz, eljátszunk kb. mindent amit csak tudunk, a világegyetem slágerektől a skitekig. Ha nem lennénk ott, akkor is ott lennénk!
ELEFÁNT
Egy kis és négy nagylemez kiadásával, teltházas koncertekkel, folyamatosan növekvő rajongótáborral vágja a szeleteket az Elefánt zenekar a szülinapi tortájából 2022-ben.
10 év alatt folyamatosan változtak, alakultak, egyre inkább beleépült a személyiségük a zenéjükbe. Kialakultak a zenekarra jellemző, összetéveszthetetlen stílusjegyek, a folyamatos megújulás letisztult hangzásokat hozott, a dalszövegek pedig célba értek a rajongóknál. A kezdetektől fogva jellemző rájuk az egyéni hangnem, szemrebbenés nélkül lépik át a határokat, van érzelem, túllendült őrület, szemtelenség, szókimondás, káosz, irónia. Az Elefánt joggal nyomja a tejszínhabot a torta tetejére és miután elfújja a gyertyát, az arcunkba nyomja!
Boldog 10. szülinapot Elefánt (X)!
ANALOG BALATON
Az Analog Balaton egy 2017 óta működő, budapesti bázisú, elektronikus zenei duó. A zenekar arra törekszik, hogy a pop/rock dallamosságát és az elektronikus zene monotonitását ötvözze, és ezáltal egy egyedi hangzásvilágot hozzon létre. Számos fesztiváltól kaptak meghívást, (Fishing on Orfű, Bánkitó fesztivál, Campus Fesztivál) és előzenekari felkérést (Punnany Massif, Elefánt, Zagar). A hazai fellépések mellet külföldi előadók vendégeiként is volt lehetőségük játszani. Előzenekarként lehetőséget kaptak a holland Weval és az amerikai Bob Moses előtt, mely koncerteknek az A38 hajó és Akvárium Klub biztosított helyszínt. Legnagyobb hazai sikerük a 2021-ben megjelent első nagylemezüket követő teltházas lemezbemutató koncert az Akvárium klubban.

3000 Ft

Elővétel

3500 Ft

Helyszínen

JEGYVÁSÁRLÁS

Telefon: 06 34 483 688 | E-mail: roxxymusicafe@gmail.com