KoncertMetalRock

Rómeó Vérzik X Down For Whatever

By február 24január 20th, 2023No Comments
➽ 2023.02.24
➽ RÓMEÓ VÉRZIK
➽ DOWN FOR WHATEVER
▩ HELYSZÍN
Tatabánya // Roxxy
3499Ft ▲ earlybird (01.02-ig)
3999Ft ▲ elővételben (a koncertet megelőző napig)
4499Ft ▲ a koncert napján (helyszínen)
▩ MENETREND:
➽ Kapunyitás: 19:30
➽ Rómeó Vérzik: 20:15
➽ Down For Whatever: 22:00
▩ DOWN FOR WHATEVER
A fiatal, mindösszesen 8 éves Down For Whatever már több ízben bejárta az országot és dinamikus, pörgős színpadi produkciójuk minden alkalommal magával ragadja a közönséget. A zenekar a nemzetközi dallamos, modern rock és – metal vonalat követi, immáron teljesen magyar nyelven.
Sikerüket mi sem mutatja jobban, mint a folyamatosan növekvő youtube nézettségeik és hallgatottságaik, valamint a napról napra bővülő közönségük.
2020-ban a második, Zuhanás c. nagylemezüket teltház előtt mutatták be az Akvárium Klubban, 2021-ben pedig a Depresszió vendégeiként vettek részt a zenekar 20. jubileumi turnéján, majd tavasszal a Road-al járták be Magyarország klubjait.
Tavaly ősszel jelent meg a zenekar harmadik “Mondd El” c. nagylemeze, melynek lemezbemutató turnéja után, most az új korong kedvenc tételei mellett, a régebbi lemezek “best of” számai is meg fognak szólalni.
A Down For Whatever hivatalos oldalán a zenekar munkásságán túl minden egyéb információ megtalálható a magyar modern metal legújabb generációjának úttörőiről.
▩ RÓMEÓ VÉRZIK
A Rómeó Vérzik 1995 óta Felvidék legismertebb Dirty Rock’n’Roll zenekarává nőtte ki magát.
Több, mint 28 éve törtetlenül turnézó zenekarként állandó vendégei a felvidéki, valamint a magyarországi fesztiváloknak, ráadásul már Los Angelesben is deszkákra álltak a világ egyik leghíresebb klubjában, ami nem más, mint a Whisky A Go Go.
Két aranylemezzel rendelkeznek, amelyek közül legutóbb a 2020-ban megjelent “Szűk a tér” című korongot sikerült bearanyozni.
Azóta 2022 decemberében megjelent a “Tiéd, Övé, Miénk” című RV lemez, amelyen Felvidéki zenekarok formálták saját műfajukká a legismertebb Rómeó Vérzik dalokat.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk.
A koncertet támogatja a Nemzeti Kultúrális Alap – Hangfoglaló program
www.nka.hu

3499 Ft

Early Bird

3999 Ft

Elővétel

4499 Ft

Koncert napján

JEGYVÁSÁRLÁS

Telefon: 06 34 483 688 | E-mail: roxxymusicafe@gmail.com