* 1994 –es megalakulása óta a ROMER 10 stúdióalbumot, 5 EP-t, 5 gyűjteményes lemezt, 3
koncertlemezt, 1 bakelit kislemezt és 2 megosztott lemezt (egyet a Független Adóval
és egyet az Archívummal), 17 hivatalos videóklippet és 3 koncert DVD-t készített, valamint 9 válogatás CD-n és 2 válogatás DVD-n is szerepelt. 2010-ben a Keménymag című album a megjelenés hetében a hivatalos magyar lemezeladási lista 2. helyén nyitott, éppen úgy mint 2012-ben a Mindörökké Magyarország című lemez. A 2013 végén megjelent, két évtizedes pályafutásukat átfogó Jubileum című válogatás CD is bekerült a Mahasz Top 40-be, a 21. helyen. 2014-ben a Petőfi versmegzenésítéseket tartalmazó Szabadság, szerelem! című lemez nyitott a lista 7. helyén, 2015-ben pedig A hazáért című EP sorozat első része, a Piros a 2., folytatása a Fehér pedig egy évre rá a 3. helyig jutott.

* A csapat közel 600 koncertet adott a Kárpát-medence 32 történelmi vármegyéjének 141 településén, de felléptek már Olaszországban és Lengyelországban is.

* Az együttes dalaihoz készült különböző videók össznézettsége a Youtube-on meghaladja a 10 milliót.

* A zenekarról két dokumentumfilm készült: a Dübörög a nemzeti rock, amelyet 2007-ben több fővárosi moziban is bemutattak, illetve a 15 év nemzeti rock 2010-ben. Két további dokumentumfilmhez (Csillagösvényen 1-2.) pedig a dalaikat használták fel a készítők.

* Lemezeiken és élő fellépéseiken közreműködött már Schuster Lóránt és Sárvári Vilmos (P.Mobil), Mogyorósi László (Pannónia, Metró, Mogyorósi Trió), Mentes Norbert és Gőbl Gábor (Moby Dick), Gidófalvy Attila (Beatrice, Karthago), ifj. Csoóri Sándor (Muzsikás), Vedres Joe és Hirlemann Bertalan (Beatrice, Bikini), Sáfár József (P.Box), Weisz Kicsi (Kalapács, Zorall) és Szasza (Action, Zorall).

* Pályafutása során a magyar rockzene olyan nagyjaival játszott együtt a banda, mint a P.Mobil, a Beatrice, a Kormorán, a Korál, a Lord, a Mini, a Deák Bill Blues Band, a Rolls Frakció, az Ős-P.Box, a Moby Dick, az Aurora, az Action, a Pokolgép, az Ossian, a Kalapács, a Road vagy Waszlavik Gazember, valamint olyan legendás hazai Oi! együttesekkell osztották meg a színpadot, mint az Egészséges Fejbőr, az Oi-kor, vagy a Független Adó, a nemzetközi mezőnyből pedig koncerteztek többek között a Boots & Braces (D), az Armco (ITA) a Legittima Offesa (ITA) és a Kategorie C (D) társaságában is.

1999 Ft

Elővétel

2499 Ft

Helyszínen

JEGYVÁSÁRLÁS

Telefon: 06 34 483 688 | E-mail: roxxymusic@gmail.com