Zorall egy 2002-ben alakult magyar rockegyüttes. A zenekar régi magyar slágerek és rockklasszikusok összegyúrásával, valamit régebbi magyar popslágerek rockosításával készít új számokat.

Attila saját szórakoztatására számítógépen készítette el régi magyar slágerek feldolgozásait. A dalszövegeket ismert külföldi rock és punk alapokra húzta rá. Egy idő után arra gondolt, érdemes lenne zenekart kerekíteni az ötlet köré. Így lett Máté Péter Régi útjából hardcore nóta, vagy így szólal meg ska stílusban a Piramis Ajándéka.

2002. február 2-án alakult meg a Zorall együttes. Ismert rockzenekarok tagjaiból, szinte hobbiból, egyetlen ötletre alapozva. Szendrey “Szasza” Zsolt (ének, Sex Action), Barbaró Attila (gitár, Junkies), Weisz “Kicsi” László (gitár, Kalapács), Hangyássy “Hangya” László (basszusgitár, Sing Sing) és Bonyhádi Bálint (dob, Junkies) már jó néhány albumot készített, valamint a rockfesztiválok és a motoros találkozók állandó fellépő zenekara lett. 2018-ban Weisz László elhagyta a zenekart.

2000 Ft

Elővétel

2500 Ft

Helyszínen

JEGYVÁSÁRLÁS

Telefon: 06 34 483 688 | E-mail: roxxymusicafe@gmail.com